Kat Lassen

Jeg elsker at skrive og skabe. Jeg kan godt lide at brede mig ud over flere genrer. Har dog fantasy, eventyr og den mellemlange bogformat til indskolingsbørn ( 6 - 10 år) som min favorit. Den mellemlange børnebog er for mig omkring 100 sider og med illustrationer ca. pr. 3. side. 

Se mere om den mellemlange bog under Ellebæt i menu.

Tween og ungdomsbøger har også min opmærksomhed, Gitze og Mads, Måneskinsbanden.

Jeg holder meget af emnet 'den første forelskelse' og kan tydeligt huske mine egne oplevelser omkring de op og nedture, som den særlige følelse kunne frembringe :-).

Jeg elsker at skrive med et glimt i øjet. Min humor kommer ofte til at gennemsyre mine tekster, så om jeg vil det eller ej.

Humor er mange ting, men brugt med empati kan den flytte bjerge og samle mennesker. Uddanne ligefrem.

Hygge: Jeg elsker desuden at fange det hyggelige, da jeg er kæmpe fan af ordet hygge. Er ligefrem stolt af at danskerne er mestre i at hygge. 

Jeg elsker modsat også det uhyggelige og nyder at manifestere en gysen hos læseren via mine skrevne ord: Novellen Jinn og Den Glemte Park (Den Glemte Park) er udgivet i horror magasinet Read.Die. Reat

Jeg er vokset op med Astrid Lindgrens historier og holder ofte fast i det rare og ligefremme i mine egne historier til børn og unge. Det hjertlige, venskabelige, håbefulde dog meningsskabende er mine byggesten, når jeg skriver. Disse er værdier, som jeg bevidst og ubevidst ønsker at videreføre til mit publikum.

(F. 1976) Bopæl: Et lille skævt hus imellem Glumsø og Næstved

illustr. Kat Lassen

Citat: Den Bogstavligste Kunstner - Kortprosa af Kat Lassen

Det er let at skrive - at skrive det er at leve … Noget hårdere er at skrive - jeg vil leve!

 

(copyright: Kat Lassen)